Συχνές Ερωτήσεις

Στην πιο κάτω λίστα, σας δίνουμε έτοιμες απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες απορίες/ερωτήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν.
Εάν παρόλα αυτά δεν λύσαμε τις απορίες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@pickanote.com και πολύ σύντομα θα λάβετε την απάντησή μας.

Αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα του Pick a Note είναι να δημιουργεί όμορφα και πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα για όλους.

Με σύμμαχο την τεχνολογία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα χάραξης ξύλινων επιφανειών (και όχι μόνο) μπορούμε και δημιουργούμε με την χρήση του λέιζερ, πρωτότυπα δώρα που απευθύνονται όχι μόνο σε μουσικόφιλους αλλά σε όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για τους ίδιους ή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!
Μπορούμε να χαράξουμε πάνω σε οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια την φράση, κείμενο σχήμα ή ακόμα και μια δική σας φωτογραφία που θα μας αποστείλετε!

Μην ξεχνάτε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό δώρο, όπως ακριβώς εσείς το φαντάζεστε!

Παραγγελίες αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο!

Οι πληρωμές των παραγγελιών μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή μέσω COURIER.
    Κατά την παραλαβή του δέματος εξοφλείτε στον υπάλληλο της courier το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. (Ισχύει για παραγγελίες που αποστέλλονται μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Με την πιστωτική-χρεωστική σας κάρτα.

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.
Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω email στο info@pickanote.com ή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να γνωρίζεται τον αριθμό της παραγγελία σας και να μας τον αναφέρετε.

Παραγγελίες που έχουν περάσει το στάδιο της δημιουργίας και έχουν δημιουργηθεί-ετοιμαστεί
σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες (custom order) δεν μπορούν να ακυρωθούν. Οποιεσδήποτε άλλες παραγγελίες που έχουν να κάνουν με “έτοιμους” κωδικούς, μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή πριν την αποστολή τους.

Μια ξεχωριστή ενότητα στην οποία δίνουμε ιδιαίτερο βάρος, είναι η δυνατότητα που δίνεται στους πελάτες του Pick a Note να ξεχωρίσουν δωρίζοντας σε αγαπημένα τους πρόσωπα μοναδικά προσωποποιημένα δώρα μέσα σε πολύ όμορφες, καλαίσθητες και εντυπωσιακές συσκευασίες.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα, το δώρο να αποσταλεί απ’ ευθείας στο άτομο που θα μας υποδείξετε και στην ακριβή ημερομηνία που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση (κατάλληλο για ονομαστικές εορτές-επετείους γάμους, γεννητούρια κ.ο.κ)

Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε θελήσετε χωρίς να σκέφτεστε πως πρέπει να φτάσετε σε κάποιο συγκεκριμένο ποσό (όπως συμβαίνει σε αρκετά e-shop καταστήματα)